Bărbat care și-ar fi amenințat soția și i-ar fi provocat distrugeri la autoturism, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 32 de ani din Feldru a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Ieri, 22 mai, în jurul orei 13.30, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit pentru aplanarea unui scandal, sesizat de către o femeie de 31 de ani, din Feldru, printr-un apel la 112. Din verificările efectuate la fața locului, a reieșit faptul că femeia de 31 de ani se afla într-un autoturism, împreună cu o altă femeie, și intenționau să iasă din curtea imobilului, moment în care soțul ei, un bărbat de 32 de ani, care se afla la volanul unui alt autoturism, ar fi blocat ieșirea din curte. Ulterior, bărbatul de 32 de ani și-ar fi amenințat soția, iar autoturismului în care se afla aceasta i-ar fi provocat distrugeri. Polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Totodată, în cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice”, se arată în buletinul Poliției.

În urma cercetărilor și probelor administrate, în seara de 22 mai, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 32 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

În prezent, acesta se află înCentrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 23 mai, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, în vederea arestării preventive.

Polițiștii Secției 6 Politie Rurală Năsăud continuă cercetările în acest caz pentru documentarea faptelor sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!