Bărbat cercetat pentru lovire sau alte violențe, reținut de polițiști

Un bărbat din localitatea Livezile a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 27 februarie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bistrița au intervenit în sprijinul unei femei de 45 de ani din Bistrița care a sesizat, prin 112, faptul că a fost agresată de un fost concubin. Din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că ieri, 27 februarie, la scurt timp după ce ar fi coborât dintr-un taxi, în apropierea locuinței ei din Bistrița, femeia ar fi fost amenințată și agresată de un bărbat de 45 de ani din Livezile. În urma celor constatate, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu. Totodată, în cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul din Livezile este cercetat pentru comiterea unor alte infracțiuni și este plasat în control judiciar, cazul fiind preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale. În urma cercetărilor și probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind dus în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe, iar polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *