Bărbat din Beclean, prins în timp ce încerca să fure bani dintr-o mașină

Un bărbat din Beclean a prins un hoț chiar în timp ce acesta încerca să fure bani din mașina sa. Hoțul a ajuns pe mâna Poliției.

”La data de 26 septembrie, în jurul orei 20.30, un bărbat de 34 de ani, din Beclean, a sesizat polițiștii din Beclean despre faptul că a surprins o persoană în timp ce încerca să sustragă bani din autoturismul său, parcat pe o stradă din Beclean. La fața locului polițiștii au identificat și condus la sediul Poliției un bărbat, de 29 de ani, din Beclean, bănuit de comiterea faptei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal și se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității atenționează proprietarii de mașini că hoții își urmăresc potențiala victimă și profită de un moment de neatenție din partea ei, pentru a sustrage bunuri rămase în autoturism. Pentru a nu cădea în plasa hoților, polițiștii fac o serie de recomandări:

ACTUALIZARE

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat de către polițiștii Compartimentului de Investigații Criminale din cadrul Politiei Orașului Beclean a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore față de tânărul de 29 de ani. Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!