Bărbat din Brașov, reținut de polițiștii din Bistrița-Năsăud în urma unor percheziții

FOTO: arhivă

Un bărbat din Brașov, cercetat pentru favorizarea făptuitorului și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri, a fost reținut de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției, oamenii legii au efectuat percheziții în județele Brașov și Bacău.

”La data de 28 martie, pentru documentarea faptelor și administrarea probelor într-un dosar penal, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bistrița-Năsăud au pus în aplicare 4 mandate de percheziție. Perchezițiile au fost efectuate în județele Brașov și Bacău, la persoane bănuite de tergiversarea cercetărilor în cadrul unui dosar penal, aflat în instrumentarea Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. La percheziții, au fost descoperite și ridicate documente și înscrisuri relevante pentru cauză. Totodată, polițiștii au dispus aplicarea măsurii sechestrului asigurător asupra a două autoturisme, proprietatea unui bărbat de 41 de ani din Brașov, bănuit de comiterea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și  sustragerea sau distrugerea de înscrisuri”, se arată în comunicatul Poliției.

Bărbatul în cauză a fost dus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru audieri. În urma audierilor și probelor administrate, față de acesta a fost dispusă ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

În cursul zilei de astăzi, 29 martie, bărbatul va fi prezentat procurorului de caz, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Bacău și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!