Bărbat din Budacu de Sus, cercetat pentru violare de domiciliu și lovire sau alte violențe

Un bărbat din localitatea Budacu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.

Potrivit polițiștilor, ”în după-masa de ieri, 8 martie, bărbatul, în vârstă de 52 de ani, ar fi pătruns în imobilul unui tânăr de 26 de ani, din Budacu de Sus, refuzând să îl părăsească la solicitarea proprietarului. Ulterior, în aceeași zi, în timp ce se afla pe drumul public, în apropiere locuinței sale, l-ar fi agresat pe un alt bărbat de 61 de ani, din localitate, acesta din urmă fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, ar fi lovit o femeia care ar fi intervenit pentru a aplana conflictul”.

La aceeași dată, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore. În prezent, acesta de află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a unei noi măsuri preventive.

Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu și lovire sau alte violențe.