Bărbat din Budacu de Sus, reținut pentru 24 de ore; este cercetat într-un dosar de furt calificat

Un bărbat de 46 de ani din localitatea Budacu de Sus a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale, el fiind cercetat într-un dosar penal de furt calificat, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 4 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns în incinta unei case din Bistrița și ar fi sustras un telefon mobil. De asemenea, la data de 31 ianuarie, acesta ar fi sustras din garajul unui imobil din Bistrița diverse bunuri. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptelor a fost estimat ca fiind 1.000 de lei”, se arată în buletinul Poliției.

La data de 9 aprilie, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore. În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *