Bărbat din Cepari, reținut pentru violență în familie

Un bărbat din localitatea Cepari a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

La data de 7 decembrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat din Cepari, despre faptul că o femeie din localitate a fost agrestă fizic de concubin. La fața locului, în urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, în noaptea de 6/7 decembrie, în jurul orei 00.00, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, o femeie de 46 de ani din județul Dolj care locuia împreună cu concubinul ei din localitatea Cepari a părăsit locuința. În timp ce se deplasa spre locuința unor cunoștințe din localitate, aceasta ar fi fost agresată fizic de concubin. În cursul dimineții de 7 decembrie, în urma unui apel prin SNUAU 112 a fost solicitată intervenția unui echipaj medical, femeia fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost identificat și depistat de către polițiști, fiind condus la sediul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud pentru audieri. Împotriva lui, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu. Totodată, cu privire la cele constatate, polițiștii au luat măsura reținerii pentru o durată de 24 de ore față de bărbatul de 34 de ani din Cepari, acesta fiind cercetat în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie, raportat la lovire sau alte violențe”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat în cursul zilei de astăzi instanței de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *