Bărbat din Crainimăt care și-ar fi agresat soția, cercetat de polițiști

Un bărbat din Crainimăt s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi agresat soția, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 14 februarie, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au fost sesizați de către o femeie din Crainimăt cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soț. La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 44 de ani, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri, și-ar fi agresat fizic soția. În cauză, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie. Pentru protejarea femeii, s-a constatat oportună emiterea unui ordinul de protecție provizoriu”, a transmis Poliția.

Oamenii legii reamintesc că violența în familie este pedepsită, conform Codului Penal, mult mai aspru. Astfel, pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, vătămare corporală, loviri sau vătămări cauzatoare de moarte săvârșite asupra unui membru de familie, limita maximă prevăzută pentru aceste pedepse se majorează cu o pătrime!

Anul trecut, în Bistrița-Năsăud au fost constatate peste 2.500 de cazuri de violență în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *