FOTO: arhivă

Bărbat din Dumitrița, prins în timp ce transporta lemn furat dintr-o rampă de exploatare

Un bărbat din Dumitrița s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru furt calificat, el fiind bănuit că ar fi furat peste 3 metri cubi de lemn dintr-o rampă de exploatare.

La data de 25 ianuarie, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița aflați în serviciul de patrulare au depistat, în flagrant delict, o autoutilitară care se deplasa pe un drum comunal din Budacu de Sus și care tracta material lemnos, punând astfel în pericol circulația pe drumul public. La volan a fost identificat un bărbat de 34 de ani din Dumitrița, iar în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că materialul lemnos ar fi fost sustras dintr-o rampă de exploatare, aflată în fondul forestier de pe raza localității Budacu de Sus. Cantitatea de material lemnos, respectiv 3,08 metri cubi, a fost ridicată. Totodată, pentru abaterile rutiere constatate, polițiștii au aplicat sancțiuni în cuantum de 1.000 de lei, iar ca măsuri complementare au dispus retragerea certificatului și ridicarea plăcuțelor de înmatriculare”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Oamenii legii au întocmit și dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *