Bărbat din Herina, arestat preventiv pentru 30 de zile. Ce a făcut

Un bărbat de 40 de ani din Herina își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor, acesta fiind acuzat că ar fi agresat două persoane în parcarea unei benzinării și ar fi provocat un scandal, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 19 mai, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au intervenit la un eveniment sesizat, printr-un apel la 112, de către o femeie de 39 de ani din Vermeș. Aceasta ar fi fost agresată de către un bărbat de 40 de ani, din Herina, în timp ce se afla în parcarea unei benzinării. De asemenea, bărbatul ar fi provocat distrugeri la oglinda retrovizoare a autoturismului, precum și telefonului femeii. În cadrul cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, pentru aplanarea conflictului, ar fi intervenit un alt bărbat, rudă a femeii, care ar fi fost agresat și el de bărbatul de 40 de ani. Cercetările în cadrul dosarului au fost astfel extinse cu privire la comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată în buletinul Poliției.

În urma cercetărilor și probelor administrate în cauză, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 40 de ani din Herina.

La data de 22 mai, bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița continuă cercetările în acest caz, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!