Bărbat din Mijlocenii Bârgăului, reținut pentru furt

Un bărbat din localitatea Mijlocenii Bârgăului a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

La data de 11 aprilie, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani din Mijlocenii Bârgăului, bănuit de comiterea a două infracțiuni de furt. Din probatoriul administrat de către polițiști a reieșit faptul că de la începutul lunii aprilie, bărbatul ar fi sustras de la două persoane, în împrejurări distincte, un telefon mobil și un portofel cu documente și bani. Cele două prejudicii cauzate în urma comiterii faptelor au fost recuperate parțial”, se arată în buletinul Poliției.

Bărbatul a fost introdus de către polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Bistrița-Năsăud și urmează să fie prezentat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bistrița în vederea dispunerii unei noi măsuri preventive.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

ACTUALIZARE

Bărbatul de 32 de ani din Mijlocenii Bârgăului, reținut de polițiști pentru 24 de ore și cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat, rămâne în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud pentru următoarele 30 de zile.

Acesta a fost prezentat, la data de 12 aprilie, judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița care a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *