Bărbat din Năsăud, prins conducând fără permis o mașină neînmatriculată

Un bărbat din Năsăud s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru mai multe infracțiuni la regimul rutier, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

La data de 4 aprilie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au oprit în trafic, pentru control, pe o stradă din Năsăud, un autoturism ce avea aplicate plăcuțe cu numere provizorii. La volan, a fost identificat un bărbat de 37 de ani din Năsăud, iar în urma verificărilor, s-a constatat faptul că, acesta nu deține permis de conducere valabil pentru vreo categorie de vehicule. Totodată, în urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că numărul de înmatriculare este expirat din luna februarie 2024. De asemenea, întrucât acesta emana halenă alcoolică, polițiștii au dispus testarea cu aparatul etilotest, însă bărbatul a refuzat, fiind transportat la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei”, se arată în buletinul Poliției.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere a unui vehicul fără permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!