Bărbat din Nepos, bănuit că ar fi prezentat Poliției un permis fals de Irlanda

Un bărbat de 39 de ani din Nepos s-a ales cu dosar penal după ce ar fi prezentat, în timpul unui control al Poliției, un permis de conducere despre care oamenii legii au bănuiala că ar fi fals. Mai mult, polițiștii cred că bărbatul se afla și sub influența unor substanțe interzise.

La data de 24 februarie, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au mai oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe Drumul Comunal 32, prin Cepari. La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 39 de ani din Nepos. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de către polițiști a reieșit faptul că permisul de conducere prezentat de către bărbat, permis eliberat de autoritățile din Irlanda, nu prezenta elemente de siguranță și particularitate ale unui permis de conducere autentic, existând bănuiala că acesta este contrafăcut”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *