Bărbat din Nimigea, bănuit de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, reținut pentru 24 de ore

Un bărbat de 32 de ani din Nimigea, bănuit de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală, a fost reținut pentru 24 de ore de polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, în dimineața de 29 octombrie a.c., acesta ar fi lovit-o pe o femeie care se deplasa printr-un pasaj subteran pietonal din Bistrița, iar după ce aceasta ar fi căzut, ar fi pipăit-o și atins-o în zone intime”, a precizat IPJ Bistrița-Năsăud.

În seara de 6 noiembrie, în urma cercetărilor și probelor administrate, polițiștii Biroului de Investiții Criminale Bistrița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 32 de ani, din Nimigea, el fiind cercetat pentru lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.

În prezent, acesta se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezent Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului de Investiții Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și agresiune sexuală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!