Bărbat din Sîngeorz -Băi (54 de ani), ARESTAT de polițiști! A condus băut și fără permis! Mașina era neînmatriculată!

ipj bn

În urma cercetărilor și probatoriului administrat în dosarul penal întocmit la data de 2 iulie, polițiștii din Sângeorz-Băi au dispus reținerea pentru 24 de ore a unuibărbat de 54 de ani, din Sângeorz-Băi, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea   unui   vehicul   fără   permis   de   conducere,   punerea   în   circulație   sau conducerea   unui   autovehicul   neînmatriculat   și   refuzul   sau   sustragerea   de   la prelevarea de mostre biologice.

A refuzat recoltarea de probe biologice! A fost ARESTAT!

Acesta a fost depistat la data de 2 iulie, la volanul unei autoutilitare cu numere provizorii, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,98 mg./l alcool pur   în   aerul   expirat,   însă   a   refuzat recoltarea   de   probe   biologice   în   vederea determinării alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că bărbatul în cauză are dreptul de a conduce autovehicule suspendat, iar autoutilitara condusă ar avea numerele de înmatriculare expirate.

Bărbatul se află în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, iar polițiștii   rutieri   din Sângeorz-Băi   continuă   cercetările   în   cadrul   dosarului   penal întocmit.

error: Content is protected !!