Bărbat din Târlișua, cercetat pentru violență în familie

Un bărbat din localitatea Târlișua este cercetat de polițiști pentru violență în familie. Acesta este bănuit că ar fi agresat-o pe nora sa, motiv pentru care oamenii legii au emis un ordin de protecție împotriva bărbatului.

În urma intervenției la un scandal în familie, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș au emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva unui bărbat, de 71 de ani, din Târlișua. Din verificările efectuate la fața locului a reieșit faptul că, în după-masa de ieri, 7 noiembrie, în timp ce se aflau în curtea comună, pe fondul consumului de alcool și a unor neînțelegeri avute, bărbatul de 71 de ani ar fi agresat-o pe nora sa. Femeia nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale și nu a dorit să depună plângere împotriva socrului ei”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În urma celor constatate, polițiștii au emis împotriva bărbatului un ordin de protecție provizoriu și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.