Bărbat din Telcișor, reținut de polițiști în urma unei percheziții

Un bărbat de 34 de ani din localitatea Telcișor a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, acesta fiind cercetat într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, acces ilegal la un sistem informatic și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat de presă, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au stabilit că, ”la data de 6 ianuarie, bărbatul ar fi pătruns în curtea unui imobil din Telcișor și ar fi sustras un portmoneu din interiorul unui autoturism. Ulterior, folosindu-se de un card bancar găsit în portofel, bărbatul ar fi efectuat mai multe operațiuni financiare, creând un prejudiciu total de 3.200 de lei”.

La data de 20 februarie, la locuința bărbatului a fost efectuată o percheziție, fiind găsite mai multe bunuri cu valoare probatorie.

Față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările în acest caz, în vederea documentării întregii activități infracționale a bărbatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *