Bărbat din Telciu care ar fi agresat două femei, cercetat de polițiști. Victimele au ajuns la spital

Un bărbat din Telciu s-a ales cu dosar penal și este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

La data de 8 ianuarie, în jurul orei 23:20, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați de către o femeie din Runcu Salvei cu privire la producerea unui scandal intrafamilial, la domiciliul acesteia. La locul sesizării, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani din Telciu și-ar fi agresat fizic soția, o femeie din Telciu, cât și pe sora acesteia. În urma agresiunii, cele două femei au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cadrul intervenției și a celor stabilite împreună cu persoanele vătămate, polițiștii au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 34 de ani din Telciu”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *