Bărbat din Vermeș, reținut de polițiști după ce ar fi incendiat casa unui consătean

Un bărbat din localitatea Vermeș, bănuit de distrugere prin incendiere, a fost identificat şi reţinut de poliţiştii bistrițeni. Acesta riscă să ajungă după gratii.

În urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Lechinţa au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 43 de ani, din Vermeş, pe care-l bănuiesc de comiterea unei distrugeri. În cursul zilei de astăzi, va fi dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Din cercetările efectuate până în prezent, a reieşit faptul că, din cauza unor neînţelegeri avute cu un consătean, în noaptea de 10/11 octombrie, ar fi aruncat intenţionat chibrituri aprinse pe un geam al locuinţei acestuia, după care ar fi plecat de la faţa locului. În locuinţa se aflau două persoane care, din fericire, nu au fost rănite, dar imobilul a ars în proporţie de aproximativ 80%”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Bărbatul bănuit de comiterea faptei se află în arestul IPJ Bistriţa-Năsăud, urmând ca, în cursul acestei zile să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

error: Content is protected !!