Bărbat dispărut de la o fermă de pe Dealul Dumitrei, căutat de polițiști inclusiv cu drona

Polițiștii Compartimentului Urmăriri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud caută de mai multe zile un bărbat de 61 de ani, dispărut de la o fermă situată în Dealul Dumitrei. Acesta a fost căutat chiar și cu ajutorul unei drone, dar oamenii legii nu au reușit să dea de urma lui.

Dispariția bărbatului a fost sesizată Poliției la data de 22 iunie 2024.

Potrivit Poliției, bărbatul se numește SALAC IOSIF și locuia fără forme legale la o fermă din Bistrița, de pe Dealul Dumitrei. Acesta a plecat voluntar de la fermă în data de 16 iunie 2024 și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime de aproximativ 1,75 m, 70 de kilograme, păr șaten, grizonat, ochi căprui. Bărbatul poartă barbă. La data plecării, acesta era îmbrăcat cu un tricou negru, pantaloni tip blue-jeans, de culoare albastră și pantofi sport, de culoare maro. De obicei, bărbatul era însoțit de câinele său, un metis de talie mijlocie, negru cu maro.

După aproximativ o săptămână de când a plecat de la fermă și nu s-a mai întors, la data de 24 iunie, câinele care-l însoțea mereu pe stăpânul lui și care era cu el la data dispariţiei a revenit la fermă.

În acest sens, polițiștii fac apel la locuitorii județului ca, în cazul în care au observat prezența într-o anumită zonă/localitate/stradă a câinelui din imagini, să îi contacteze la numărul de telefon 0758 237 605.

Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea bărbatului sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!