Bărbat găsit decedat pe un teren situat într-o zonă greu accesibilă din localitatea Anieș

Un bărbat de 65 de ani din Anieș a fost găsit fără suflare pe un teren situat într-o zonă greu accesibilă de pe raza aceleiași localități, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În seara de 16 septembrie, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit inconștient, pe raza localității Anieș. La fața locului, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au identificat un bărbat, de 65 de ani, din Anieș, care din nefericire era decedat. Din primele verificări efectuate, bărbatul se afla în locul numit „Arinete”, pe raza localității Anieș, pe un teren proprietate personală, unde ar fi plecat din dimineața zilei de 16 septembrie 2023″, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Terenul este situat într-o zonă greu accesibilă din localitatea Anieș, astfel că la fața locului au intervenit un echipaj de pompieri cu șenilata, un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și un echipaj al Serviciului Public Salvamont Bistrița-Năsăud.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar deschis pentru ucidere din culpă, urmând a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!