Bărbat găsit mort în albia râului Bistrița, la Josenii Bârgăului

innecat ziar de bistrita
FOTO: arhivă

Un bărbat a fost găsit, miercuri, fără viață în albia râului Bistrița, pe raza localității Josenii Bârgăului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

În urma cu puțin timp, un echipaj de pompieri din cadrul Stației de Pompieri Prundu Bârgăului a extras din albia râului Bistrița, pe raza localității Josenii Bârgăului, un bărbat în vârstă de aproximativ 58 de ani. Din păcate, bărbatul nu prezenta semne vitale“, a transmis ISU.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care a decedat bărbatul.

ACTUALIZARE

În această după-masă, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană a fost găsită în stare din inconștiență în albia râului Bistrița, pe raza localității Josenii Bârgăului. Polițiștii au identificat persoana ca fiind un bărbat de 57 de ani, din localitate. În urma intervenției echipajelor medicale s-a constat faptul că acesta nu prezenta semne vitale. În acest caz a fost dispusă necropsia, urmând să fie stabilite în cadrul unui dosar penal, împrejurările în care a survenit decesul”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *