Bărbat găsit mort pe un câmp din localitatea Viile Tecii

Un bărbat de aproximativ 64 de ani a fost găsit, marți, decedat pe un câmp din localitatea Viile Tecii, informează Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Bistrița-Năsăud.

Potrivit managerului SAJ Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, cazul a fost sesizat printr-un apel al numărul unic 112, inițial anunțându-se că pe un câmp de pe raza localității Viile Tecii a fost găsit un bărbat inconștient.

La fața locului au fost trimise forțe din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Teaca, precum și un echipaj de ambulanță de la Substația Teaca și un echipaj de consultații de urgență la domiciliu al SAJ Bistrița-Năsăud.

Când au ajuns la fața locului, echipajele medicale au constatat că bărbatul era decedat. Până în prezent nu se cunosc circumstanțele exacte în care bărbatul și-a pierdut viața.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a fost sesizat despre acest caz, iar oamenii legii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

ACTUALIZARE

Polițiștii au stabilit că bărbatul ar fi fost surprins de un incendiu de vegetație scăpat de sub control.

În această după-masă, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați despre faptul că în localitatea Viile Tecii se află o persoană în stare de inconștiență. Din primele date, un bărbat de 63 de ani din Viile Tecii, în timp ce se afla pe un teren proprietatea unei femei din localitate, ar fi fost surprins de un incendiu de vegetație scăpat de sub control. În urma intervenției echipajului medical, din păcate a fost constatat decesul acestuia. Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la spital în vederea efectuării unei expertize medico-legale, care va stabili cauza decesului. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!