FOTO/VIDEO: Bărbat decedat după ce a fost surprins de un mal de pământ, în Bistrița

Un bărbat și-a pierdut viața, luni dimineața, după ce a fost surprins de un mal de pământ. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița-Năsăud, incidentul a avut loc pe strada Tărpiului din municipiul Bistrița.

La fața locului au intervenit mai multe echipe specializate din cadrul Detașamentul de Pompieri Bistrița. Cu toate eforturile depuse de echipajele de intervenție, viața bărbatului nu a mai putut fi salvată.

”La locul solicitării au fost direcționate de urgență un echipaj de descarcerare grea, containerul Multirisc, o autospecială de stingere pentru transport personal și o autospecială cu materiale și accesorii specifice, necesare în astfel de misiuni de extragere a persoanelor din medii ostile vieții. Bărbatul în vârstă de aproximativ 53 de ani a fost surprins de un mal de pământ până la nivelul toracelui. A fost găsit inconștient de către echipajele de intervenție și extras prin proceduri specifice în mai puțin de 15 minute. A fost predat echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD care a început imediat aplicarea protocolului de resuscitare. Din păcate, organismului bărbatului nu a răspuns manevrelor aplicate, medicul fiind nevoit sa ii declare decesul la locul solicitării”, a transmis ISU Bistrița-Năsăud.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud efectuează cercetări în acest caz pentru a stabili toate împrejurările în care s-a produs tragedia.

De asemenea, întrucât bărbatul și-a pierdut viața în timp ce efectua lucrări de canalizare, Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud a început o anchetă în acest caz.

Astăzi, 27 mai, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că, în municipiul Bistrița, o persoană a fost surprinsă de un mal de pământ, fiind în stare de inconștiență. Din primele verificări efectuate la fața locului a reieșit faptul că un bărbat de 53 de ani din Bistrița, în timp ce efectua lucrări în apropierea unui drum public, ar fi fost surprins de un mal de pământ. Din nefericire, bărbatul a decedat. În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului. De asemenea, a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă Bistrița-Năsăud, pentru efectuarea de verificări de specialitate„, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

VIDEO: ISU Bistrița-Năsăud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!