Bărbat reținut de polițiști în urma unui scandal izbucnit într-o familie din Dumitra

În urma unui scandal izbucnit într-o familie din Dumitra, un bărbat a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

”La data de 3 martie, în jurul orelor 00:30, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați prin 112 de către o femeie cu privire la faptul că soțul acesteia a venit la domiciliu și provoacă scandal. La locul evenimentului, în Dumitra, polițiștii au constat faptul că împotriva bărbatului de 43 de ani este în vigoare un ordin de protecție pentru o perioadă de 12 luni. Astfel, bărbatul ar fi încălcat măsura dispusă prin intermediul ordinului de protecție, respectiv de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de soția sa. În urma celor constatate, polițiștii au dispus reținerea bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit dosar penal cu privire la infracțiunea de încălcare de către o persoană a ordinului de protecție faptă prevăzută și pedepsită de Legea 217/2003 pentru prevenirea și combaterea violenței domestice și continuă cercetările urmând documentarea faptei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *