Bărbați din Bistrița, cercetați pentru violență în familie. Unul și-ar fi amenințat fiica, altul și-ar fi agresat concubina

Doi bărbați, ambii din Bistrița, sunt cercetați de polițiști pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud. 

Unul dintre aceștia s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție după ce și-a amenințat fiica. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

La data de 20 aprilie, polițiștii Biroului de Ordine Publică au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 56 de ani din Bistrița, cercetat pentru comiterea infracțiunii de amenințare. În fapt, o tânără de 20 de ani din Bistrița a sesizat faptul că este amenințată de către tatăl ei. În urma investigaților, polițiștii au constatat faptul că, în perioada 18-19 aprilie, bărbatul, în vârstă de 56 de ani, i-ar fi adresat, telefonic și prin intermediul mesajelor, amenințări cu acte de violențe, fiicei sale. Polițiștii Biroului de Ordine Publică au constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului. Totodată, polițiștii au întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunea de amenințare. Ca urmare a celor constatate și a probatoriului administrat, polițiștii au dispus reținerea pentru o durată de 24 de ore a bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Bistrița-Năsăud. Ulterior, acesta fost prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, fiind dispusă luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița în vederea completării probatoriului”, se arată în buletinul Poliției.

Cel de-al doilea bărbat s-a ales cu dosar penal după ce și-ar fi agresat concubina.

”La data de 20 aprilie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la un caz de violență în familie. În urma intervenției, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 36 de ani din Bistrița, în timp ce se afla împreună cu concubina acestuia la adresa comună, pe fondul unor neînțelegeri ar fi agresat-o fizic. Polițiștii au evaluat riscul și s-a constatat oportună emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 36 de ani. Totodată, polițiștii au deschis un dosar penal cu privire la infracțiunea de violență în familie”, se mai precizează în buletinul Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!