Bărbați din Beclean și Teaca, prinși băuți la volanul unor mașini

Doi bărbați, unul din Beclean și unul din Teaca, au fost prinși de polițiști în timp ce conduceau mașini deși se aflau sub influența băuturilor alcoolice, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Bărbatul din Beclean a fost depistat de două ori în aceeași zi la volanul unei mașini.

La data de 14 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 54 de ani din Beclean. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând valoarea de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, fiind dispusă și suspendarea dreptului de a conduce vehicule. La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au depistat din nou în trafic autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani. Șoferul a fost din nou testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Și în acest caz, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului și cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată în buletinul de presă al Poliției.

Celălalt șofer pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului a fost depistat pe DJ 173, în Teaca.

”La data de 14 februarie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în flagrant delict, în Teaca, un șofer care conducea un vehicul în timp ce se afla sub influența alcoolului. Șoferul, un bărbat de 40 de ani din Teaca a fost oprit pentru control pe Drumul Județean 173 în timp ce conducea o autoutilitară. Testarea cu aparatul etilotest a acestuia a indicat valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, se mai arată în buletinul Poliției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *