Bariere la trecerile de cale ferată pe toată Valea Bârgăului! Ionuț Simionca trage tare ca „legea Viișoara” să se aplice cât mai repede!

Legea deputatului Ionuț Simionca prin care sunt prevăzute bariere luminoase și acustice la toate trecerile la nivel cu calea ferată de pe drumurile europene și naționale care prezintă risc ridicat de producere a unor accidente rutiere, începe să producă efecte. La trecerea de cale ferată din Dej s-a montat deja barieră și treptat, proiectul se va extinde în toată țara.

În acest sens, Ionuț Simionca susține că va purta discuții cu primarii de pe Valea Bârgăului pentru a obține toate informațiile legate de teren și  monta cât mai repede bariere la trecerile de cale ferată de pe Drumul Național 17.

„Odată cu începerea sesiunii parlamentare o să încep toate demersurile ca pe Valea Bârgăului… o să discut cu primarii să vedem care sunt pașii… să instalăm bariere, după aceea în tot județul să vedem care este ordinea pentru instalarea acestor bariere ” – a declarat Ionuț Simionca.

Ionuț Simionca a discutat cu consilierul Ministrului Transportului și a primit confirmări că pe str. Lucian Blaga din Bistrița se va instala o barieră , până la sfârșitul anului!

error: Content is protected !!