Beat și fără permis de conducere, un bărbat din Nimigea de Jos a furat o mașină

Un bărbat din Nimigea de Jos s-a ales cu dosar penal după ce, beat și fără a avea permis de conducere, ar fi furat o mașină.

La data de 5 iunie, polițiștii Secției 6 Politie Rurala Năsăud au fost sesizați, prin 112, cu privire la furtul unui autoturism care aparține unei femei din Nimigea de Jos și care se afla parcat în apropierea locuinței. În urma investigațiilor efectuate, în scurt timp, autoturismul a fost depistat pe raza localității Florești, iar la volanul acestuia se afla un bărbat de 34 de ani, din Nimigea de Jos. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar rezultatul testării etilotest a fost 0, 77 mg/l alcool în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Autoturismul sustras a fost recuperat și înapoiat proprietarei, iar polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud continuă cercetările în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!