Beat și fără permis, un bărbat din Tiha Bârgăului conducea un moped neînmatriculat

Beat și fără permis, un bărbat din Tiha Bârgăului a fost prins de polițiști în timp ce conducea un moped neînmatriculat. Acesta s-a ales cu dosar penal.

La data de 16 septembrie, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic și au oprit pentru control un bărbat, de 51 de ani, din Tiha Bârgăului, care conducea un moped ce nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare sau înregistrare. Mopedul a fost oprit pe Drumul Național 17, în localitatea Tiha Bârgăului. În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Totodată, s-a constatat faptul că mopedul condus nu era înmatriculat sau înregistrat în circulație. Mai mult, conducătorul mopedului a fost testat cu aparatul etilotest  rezultatul fiind de 1,17 mg/l, alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat două mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cercetările în acest caz continuă cu privire la săvârșirea infracțiunilor de punere în circulație sau conducere a unui autovehicul neînmatriculat și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *