Beat și fără permis, un tânăr de 18 ani a făcut accident cu o mașină furată

Un tânăr de doar 18 ani din Chiraleș s-a ales cu dosar penal după ce, beat fiind, a furat o mașină și a provocat un accident rutier. Polițiștii au constat că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 5 mai, în urma investigațiilor și cercetărilor efectuate cu privire la furtul unui autoturism, polițiștii au identificat un tânăr de 18 ani din Chiraleș, bănuit de comiterea faptei. În fapt, în seara de 4 mai, un bărbat din Lechința a solicitat sprijin polițiștilor, întrucât autoturismul său, parcat în apropierea imobilului, cu cheile în contact, a fost sustras. În urma activităților efectuate, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința l-au identificat pe tânărul bănuit de comiterea faptei și au depistat autoturismul în cauză, în extravilanul localității Chiraleș, prezentând avarii, ca urmare a coliziunii cu un stâlp metalic. Tânărul de 18 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei. De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se arată în buletinul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Lechința, în vederea documentării faptelor sub toate aspectele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *