Bijuterii contrafăcute, ridicate de către polițiștii specializați în investigarea criminalității economice

Polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au ridicat în vederea confiscării mai multe bijuterii despre care au indicii că ar fi contrafăcute, informează Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Potrivit unui comunicat de presă al Poliției, bijuteriile au fost găsite în timpul unor controale efectuate de oamenii legii la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, controale efectuate în urma unei sesizări a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud.

La data de 20 martie, în urma unei sesizări a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare. Astfel, în urma unor controale efectuate la punctele de lucru ale unor societăți comerciale, administrate de doi bistrițeni de 29 de ani și 52 de ani, au fost descoperite și ridicate 4 bijuterii dintr-un metal de culoare galbenă, în greutate de 26,34 de grame. Bijuteriile, un lățișor și o brățară, ambele cu pandantive, ce aveau reprezentări grafice specifice unei mărci înregistrate, brand de bijuterii bine-cunoscut în România, au fost ridicate de la punctul de lucru al societății administrată de bărbatul de 29 de ani. Din celălalt punct de lucru, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor două inele ce purtau reprezentări grafice ce indică mărci notorii identice sau similare cu mărci larg cunoscute în România în cadrul segmentelor de public vizat“, se arată în comunicatul Poliției.

Bijuteriile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar polițiștii de la investigarea criminalității economice continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit în acest caz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *