VIDEO: Așa arată râul Bistrița, la lăsarea serii! Dacă mai plouă mult , e pericol de inundații în tot orașul, ca-n anii 70!

 

Râul Bistrița Ardeleană a atins cote alarmante în cursul acestei zile.  Marți seara, în jurul orelor 20, râul Bistrița Ardeleană avea un debit mare și în zona punții pietonale din partea de jos a orașului, apa ar mai avea aproximativ 1 metru înălțime până la limita maximă…

Așa ceva NU s-a mai văzut la Bistrița de mai bine de 20 de ani!

Poliția Locală a securizat zona și a limitat accesul pe punte, deoarece există un pericol iminent ca podețul să fie luat de curenți. Locuitorii priveau cu îngrijorare de pe pod și de la balcoane și majoritatea declarau că nu au mai văzut așa ceva în ultimii 20 de ani, la Bistrița.


De asemenea, în zona ANL-uri pentru medici, pe str. Prundului, Bistrița Ardeleană se află la  aprox. 1.5 metri înălțime , gata-gata să se reverse peste dig. Ministerul Afacerilor Interne a anuțat cod galben de ploi, atenționare valabilă până joi noaptea. Situația este monitorizată atent și autoritățile sunt în stare de alertă!

error: Content is protected !!