Bistrița găzduiește, pe 15 iunie, ediția a doua a Semimaratonului Eroilor Invictus

Bistrița va găzdui, pe data de 15 iunie, ediția a doua a Semimaratonului Eroilor Invictus, concurs de alergare organizat cu scopul de a celebra prin sport Ziua Eroilor.

Municipalitatea va acorda și anul acesta sprijin financiar, logistic și organizatoric pentru acest eveniment, potrivit primarului Ioan Turc.

”Continuăm parteneriatul cu Invictus! Ediția a doua a Semimaratonului Eroilor Invictus, găzduită de Bistrița, va avea o participare extinsă, cu militari răniți în teatrele de operațiuni care vor veni din Marea Britanie, Polonia, Ucraina, Danemarca, Belgia, Franța și Italia, alăturându-li-se celor din România. Și anul acesta, Primăria municipiului va oferi sprijin financiar, logistic și organizatoric pentru un eveniment dedicat eroilor și menit să promoveze mișcarea, camaraderia și sănătatea. Go Invictus!”, a transmis primarul Ioan Turc.

Prima ediție a Semimaratonului Eroilor Invictus a avut loc anul trecut și s-a desfășurat tot în municipiul Bistrița. La prima ediție, circa 600 de alergători din țară și din străinătate s-au aliniat la start și au participat la probele din cadrul competiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *