Cum au fost umiliți PNL-iștii la ei acasă! „Vestele” roșii ale PSD au invadat Spermezeul și Sîngeorzul Băi, la invitația primarilor „de dreapta!”

 

Sorin Hognogi, primarul comunei Spermezeu a organizat Târgul de Țară al Spermezenilor, eveniment realizat pe rețeta clasică: bâlci, spectacol folcloric, discursuri pe scenă.

 

La acest eveniment, PNL-iștii au fost umiliți de brigăzile PSD, care au venit organizat, cu veste roșii și au acaparat audiența. Pe scenă au urcat Radu Moldovan (președinte PSD), Alexandru Pugna (secretar de stat) și primarii PSD din Târlișua și din Căianu Mic.

Președintele PNL, Ioan Turc, a urcat pe scenă de unul singur, într-un tablou penibil din care lipsesc ceilalți membri de partid. Mai ales că evenimentul a avut loc la liberali acasă, în comuna Spermezeu.

 

Partizanii PSD s-au împrăștiat prin mulțime și au punctat strategic la capitolul imagine! PNL-iștii au fost inexistenți la Spermezeu!

Președintele PNL, Ioan Turc a fost cam de-unul singur la acest eveniment, deoarece colegii liberali au preferat să rămână la Sîngeorz-Băi. Ca imagine, dezorganizarea PNL-ului denotă că președintele Ioan Turc încă NU controlează partidul, care cel puțin pe moment a preferat să coalizeze alături de Robert Sighiartău, secretar general.

 


Zilele comunei Spermezeu au avut loc în jurul orelor 12, în timp ce evenimentele de la Sîngeorz Băi au avut loc în jurul orelor 14. Acest aspect (deloc întâmplător) a permis PSD-iștilor să puncteze la ambele evenimente.

 

PNL-iștii au fost inexistenți, dar acest aspect a fost speculat de PMP-iștii lui Ionuț Simionca, care NU au ratat ocazia de a fi opoziția PSD-ului și prezenți în mijlocul cetățenilor!

De asemenea, primarul Sorin Hognogi are o poziție ingrată, deoarece a declarat public faptul că NU se va implica în această campanie de europarlamentare, nemulțumit de poziționarea lui Iohannis la referendumul pentru familie. Probabil de aceea, liberalii din Spermezeu NU s-au mobilizat și nu au purtat vestele galbene.

Ionuț Simionca s-a prezenta cu echipa PMP fix pe zona controlată de Sorin Hognogi și a punctat la imagine, ca fiind opozanții PSD-iștilor.

Daniel Suciu continuă lupta cu Traian Ogâgău, pe Sîngeorz: „He’ ll be BACK!”

La Sîngeorz Băi, Traian Ogâgău a organizat Sărbătoarea Străbunilor, o acțiune care a avut loc în aceeași zi cu Târgul de țară de la Spermezeu. Conducerea județeană a PNL a preferat să rămână alături de Robert Sighiartău și a absentat de la Spermezeu deși aveau timp suficient să participe la ambele evenimente. (la fel cum au făcut PSD-iștii sau echipele lui Ionuț Simionca).

 

Pe Sîngeorz Băi, Daniel Suciu continuă acțiunile de campanie și își pregătește o candidatură pentru alegerile locale din 2020.

PNL-iștii sunt UMILIȚI pe județ și primarii LOR fac non-combat pe față!

PSD-iștii punctează constant chiar pe zonele unde primarii PNL fac non-combat de mai multă vreme. Acest aspect va conta enorm din punct de vedere electoral și cu siguranță acest lucru se va regăsi în cifrele din alegeri.

Abuzuirle din justiție și referendumul declanșat de președintele Iohannis sunt teme care NU sunt suficient exploatate în actuala campanie electorală.  E de urmărit scorul electoral pe care-l va scoate PNL-ul, care încă mai are primari pe unele comune cu toate că în campania de europarlamentare, mobilizarea acestora a fost foarte slabă… aspect speculat de PSD-iști…

Citiți și: 

ANALIZĂ: Primarii din PNL stau cuminți și NU fac opoziție PSD-ului. Motivul: banii din PNDL! O listă cu investițiile primarilor din opoziție!