Bistrița Năsăud îl vrea pe Drulă, președinte USR! Europarlamentarul Vlad Botoș trage un semnal de alarmă: „să terminăm cu grădinița asta și cu certurile care se văd!”

Organizația Județeană USR s-a întrunit azi cu Vlad Botoș, la o discuție despre fondurile europene. Practic, Botoș a dezvoltat un proiect intitulat Caravana Fondurilor Europene, prin care prezintă cetățenilor zonele de finanțare nerambursabilă.

Bistrița- Năsăud e cu Drulă, președinte!

La întâlnirea de la Bistrița, președintele de filială a transmis un mesaj de susținere pentru Cătălin Drulă, favorit să preia USR-ul la nivel național.

Filiala USR îl susține în proporție foarte mare pe Cătălin Drulă la președenția USR – a transmis Lorand Toth, președinte USR pe Județ.

Vlad Botoș vrea Unire-n USR : „să terminăm cu grădinița asta și cu certurile care se văd!”

„În 16 iulie avem un Congres care va valida votul tuturor membrilor, după care suntem în linie dreaptă pentru pregătirea alegerilor din 2024. Și sper eu, și o spun din calitate de mebru, de demnitar USR și în calitate de vicepreședinte USR la nivel național… să terminăm cu grădinița asta și cu certurile care se văd și-n afară și să ne consolidăm pentru alegerile din 2024!” – a declarat europarlamentarul Vlad Botoș

Despre oamenii lui Cioloș care-au plecat din partid! Ce zice Botoș despre fiii risipitori din PLUS!

„Am o relație foarte bună cu foșii colegii mei din USR, suntem colegi la Bruxelles însă ei au ales să plece din partid,. Ar fi hilar la 1 lună după ce au ales să plece din partid să vorbim de o colaborare. Eu zic să ne consolidăm noi, cei din USR. Am mai avut perioade grele, în 2017, actualul primar al Bucureștiului a ales să plece. Am fost destul de șocați la vremea aia. Avem o anumită experiență, avem ani de maturizare în spate și cred că trebuie să ne vedem de USR și de acest partid politic și să facem politică pentru cetățeni, că de-aia ne-am implicat mulți dintre noi în politică!” – a completat Vlad Botoș .

Alegerile pentru șefia USR se încheie mâine, după care va avea loc un Congres de validare a alegerilor interne. Cel mai probabil Cătălin Drulă va prelua USR la nivel național.