Bistrița participă la Ziua Internațională a Reciclării Deșeurilor Electrice

 

 

Municipiul Bistrița se află pe harta participanților la cea de-a doua ediție a Zilei Internaționale a Reciclării Deșeurilor Electrice, eveniment ce a fost organizat pentru prima dată în 2018 pentru a promova colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și electronice din întreaga lume.

Autoritățile locale și Serviciul Local de Colectare Bistrița-Năsăud încurajează cetățenii să se alăture acestei inițiative europene și să participe activ la campania ce se desfășoară până pe data de 26 octombrie în Bistrița, precizează Asociația RoRec – Asociația Română pentru Reciclare.

RIDICĂRI GRATUITE DE LA DOMICILIU
Până pe 26 octombrie, deșeurile grele și voluminoase vor fi preluate de la domiciliu sau sediu de firmă pe baza comenzilor telefonice la TelVerde 0800 444 800, un serviciu gratuit, apelabil zilnic, între orele 9-17.

DEȘEURILE MICI TREBUIE SĂ AJUNGĂ LA CENTRUL DE RECICLARE
Cetățenii interesați să scape gratuit de aparatele electrice vechi sau stricate, le pot aduce la Centrul de Colectare permanent din Str. Zefirului, nr. 1, acesta fiind deschis de luni până vineri, între orele 9.00-14.00.

TOMBOLĂ CU PREMII
28 octombrie 2019, la Centrul de Colectare, începând cu ora 12.00: Tombolă pentru toti deponenții din campanie! Pentru deșeurile electrice predate, deponenții pot câștiga prin tragere la sorți unul dintre premiile oferite cu ocazia acestei acțiuni de colectare.

PREMII
– Mixer (4 buc)
– Blender (4 buc)
– Fier de călcat (4 buc)

”Colectarea deşeurilor electrice nu este un proces complicat pentru nimeni, nici pentru cetăţeni, nici pentru persoanele juridice! Serviciul Local de Colectare, prin numărul apelabil gratuit TelVerde 0800 444 800, asigură permanent preluarea gratuită a deșeurilor electrice grele sau voluminoase, direct de la domiciliu, sediu de firmă sau instituţie, prin simpla programare telefonică. Persoanelor juridice li se oferă documentele necesare de casare”, precizează Asociația RoRec.

Pentru detalii și informații despre campanie vă invităm să luați legătura cu reprezentantul Serviciului Local de Colectare Bistrița Năsăud, Mina Nedelea, la numărul de telefon 0751 302 125 sau accesând următorul link https://www.colecteaza.ro/…/campanie-de-informare-si-colec…/