Bistrițean reținut de polițiști după ce a încălcat un ordin de protecție emis pentru că și-a amenințat și agresat verbal soția

Un bărbat care și-a amenințat și agresat verbal soția a fost reținut de polițiștii de la Ordine Publică pentru 24 de ore și este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, ”o femeie, de 40 ani, din Bistriţa, a sesizat prin numărul unic de urgențe 112 faptul că soţul ei, cu care este în divorţ, a agresat-o verbal, a ameninţat-o cu acte de violenţă și i-a aruncat hainele în stradă”.

La faţa locului, ca urmare a întocmirii unui formular de evaluare a riscurilor, polițiștii Biroului de Ordine Publică au emis ordin de protecţie provizoriu și au întocmit dosar penal pentru amenințare.

În aceeași zi, cel în cauză, un bărbat, de 46 de ani, din Bistrița a încercat să intre în locuința comună, încălcând astfel ordinul de protecţie provizoriu emis anterior.

Polițiștii au intervenit prompt, au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore și efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi nerespectarea ordinului de protecţie provizoriu.

Bărbatul se află în Centrul de Reținere și Arest Preventiv și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

error: Content is protected !!