Bogdan Ivan (PSD): ”Ținta noastră este recâștigarea Primăriei Bistrița și păstrarea președinției Consiliului Județean Bistrița-Năsăud”

Recâștigarea Primăriei Bistrița și păstrarea președinției Consiliului Județean Bistrița-Năsăud se numără printre obiectivele PSD la alegerile locale din 2024, spune deputatul Bogdan Ivan.

”Ținta noastră este ca Primăria municipiului Bistrița să revină Partidului Social Democrat, să ne păstrăm cele 42 de primării și să mai câștigăm cel puțin încă două, trei, patru sau chiar cinci primării și, cel mai important, să avem majoritate în Consiliul Județean și din 2024 încolo să continuăm tot cu PSD la conducerea Consiliului Județean”, a spus Bogdan Ivan, sâmbătă, la conferința de alegeri a partidului din care face parte.

Desemnat drept candidat din partea social-democraților pentru președinția Consiliului Județean Bistrița-Năsăud la alegerile locale din anul 2024, Bogdan Ivan a afirmat că este onorat de această propunere și s-a arătat încrezător că PSD va fi învingător în 2024.

Sunt onorat să pot să-mi pun sufletul, mintea, priceperea în slujba binelui, a comunității și a țării noastre. Altă misiune mai bună nu cred că puteam să am.  (…) Cred foarte mult că doar uniți contăm. Cred foarte mult că într-o luptă, oricât ar fi de mică, un laș nu va câștiga vreodată. În schimb, un învingător nu va renunța niciodată, iar noi suntem învingători. Mai cred că aceasta este cheia succesului victoriilor noastre din ultimii 10 ani din județul Bistrița-Năsăud. Noi am rămas în continuare alături de valorile care ne-au caracterizat din prima, am rămas alături de țară atât în vremuri bune, cât mai ales în vremuri grele. (…) Noi suntem în echipa oamenilor care nu își părăsesc partidul și angajamentul față de oameni. Chiar dacă astăzi poate nu mai e la modă să îți iubești țara, familia sau să vorbești de Dumnezeu, cred că viziunea de a continua lucrurile într-o formă normală, cu valorile creștine în suflet și în practică, ne poate duce spre victorie pe orice câmp de bătălie politică. Cred foarte mult că acesta este succesul nostru în Bistrița-Năsăud. (…) Am mare încredere că putem câștiga alegerile locale, care sunt cele mai importante pentru oamenii de acasă. Nu cu ură împotriva cuiva vom câștiga, ci cu o viziune foarte clară de a continua ceea ce am început, de a duce mai departe proiectele președintelui Radu Moldovan și ale primarilor noștri. Nimeni nu poate contesta ceea ce s-a făcut în ultimii 10 ani în județul nostru. Îmi doresc foarte mult ca în aceeași echipă, împreună cu domnia sa, el de la București, noi de aici, să continuăm dezvoltarea județului nostru, iar oamenii să simtă că Bistrița-Năsăud e acasă și că poate să ajungă mai departe. De asemenea, cred că la alegerile parlamentare, vreo 20 de Radu Moldovan în Parlamentul României și poate în Guvernul României ar putea schimba și România. Și la prezidențiale, după 10 ani cu Băsescu și încă 10 cu Klaus, cred că e vremea ca și PSD  să dea un președinte adevărat pentru România, un om care își iubește țara, un om creștin și un om modest, nu o vedetă de cinema sau de TV, ci un om căruia îi pasă de oameni”, a mai spus Bogdan Ivan.

În ceea ce îl privește, acesta a adăugat că va da tot ce are mai bun pentru a câștiga funcția de președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud în 2024.

”Avem prima șansă, dar trebuie să luptăm foarte mult”, a încheiat Ivan.

La conferința județeană de alegeri a PSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a fost desemnat prim-vicepreședinte al partidului.