Brânza frământată de Sângeorz Băi, atestată ca produs tradiţional

Primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, a anunțat că produsul „Brânză frământată de Sângeorz Băi” a fost atestat ca produs tradiţional şi înscris în Registrul naţional al produselor tradiţionale.

„Au înțeles de la bun început că acesta este viitorul și au investit din subvenții în dezvoltare! Țin să felicit Cooperativa Agricolă din orașul Sângeorz-Băi pentru acest atestat! Iată că după doi ani de muncă, investiție, drumuri și nervi de oțel avem primul produs atestat tradițional. În curând veți putea achiziționa prima brânză etichetată și produsă în condiții optime! Felicitări și vă îndemn să mergeți mai departe și cu alte produse. Împreună cu membrii cooperativei veți dezvolta acest sector, dezvoltare care într-un final se va simți în buzunarul fiecărui membru”, a anunțat primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, prin intermediul paginii personale de pe o rețea de socializare.

Brânza frământată de Sângeorz-Băi este produsă de Societatea Cooperativă Agricolă de Gradul I Grupul de Producători Sîngeorz Băi, la Stâna Popas „Putredu Moara”.

Gustul acestui tip de brânză frământată este puţin usturoiat, iar compoziţia este foarte fină.

Sursa foto: Facebook -Stâna Popas „Putredu Moara”,  Cîrcu Dorin