Buget de peste 11 milioane de lei pentru modernizarea unor locuri de joacă din Bistrița sau pentru amenajarea de noi spații de acest fel

FOTO cu caracter ilustrativ

Primăria Bistrița a prevăzut în bugetul pe anul acesta o serie de investiții care vizează mai multe locuri de joacă pentru copii din municipiu, alocând peste 11 milioane de lei în acest scop.

Avem în vedere și realizarea de spații de joacă noi, dar și modernizarea vechilor spații de joacă. De exemplu, covor de tartan va fi turnat în 13 spații de joacă. Am luat legătura cu reprezentanți din mediul antreprenorial bistrițean și sunt absolut de acord să vină alături de Primăria Bistrița și să cumpere mobilier smart pentru o parte din locurile de joacă din municipiu. E foarte bine ca cei mici să aibă și bănci smart unde să își încarce wireless telefonul. Sunt lucruri pe care le avem în vedere”, a explicat primarul Ioan Turc.

Pentru lucrările de amenajare de noi locuri de joacă sau de modernizare a celor vechi a fost prevăzut un buget de circa 11 milioane de lei. De asemenea, municipalitatea a mai alocat din bugetul pe acest an și suma de 191.000 de lei pentru achiziția de echipamente de joacă pentru aceste parcuri.

Primarul Ioan Turc a prezentat bugetul Bistriței 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *