Cadouri și voie bună pentru copiii din Sigmir, Sărata, Slătinița și Viișoara

Peste 200 de copilași din localitățile componente ale municipiului Bistrița au avut parte, miercuri, de o zi specială, presărată cu voie bună, distracție și cadouri.

Copiii sunt un dar pentru părinți, dar și pentru comunitate! Cadouri și voie bună pentru copiii din Sigmir, Sărata, Slătinița și Viișoara! Campania inițiată de Primăria Bistrița, dedicată copilașilor în luna lor, a ajuns la final astăzi, încheindu-se cu un spectacol plin de energie și veselie, animat de personajele preferate din povești. ”Caravana Bucuriei” a făcut astăzi fericiți peste 200 de preșcolari și elevi de clasele primare de la unitățile de învățământ din localitățile componente ale municipiului. Ziua a debutat cu piesa de teatru de păpuși „Cei trei purceluși”, susținut de actorii trupei de teatru „Alexandru Misiuga”, apoi cei mici au dansat alături de Mickey și Minnie, Zâna cea Bună, Elsa, purcelușii și lupul. La final, au fost împărțite pachete cu dulciuri și rechizite”, a precizat primarul Ioan Turc.

Evenimentul a încheiat seria manifestărilor dedicate Zilei Internaționale a Copilului, pe care municipalitatea o va relua și anul viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!