Căianu Mic, în sărbătoare! Zilele comunei vor avea loc de Rusalii, în 4 – 5 iunie

Căianu Mic va fi în sărbătoare de Rusalii! Cea de-a XVI-a ediție a Zilelor comunei va avea loc loc în perioada 4 – 5 iunie, evenimentul fiind unul mult așteptat de locuitorii de pe Valea Țibleșului.

Primăria Comunei Căianu Mic, cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și al Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, a pregătit două zile de distracție, spectacole și activități pentru toate gusturile.

Astfel, ziua de duminică, 4 iunie, va fi una dedicată tinerilor. Programul zilei începe cu competiții sportive, demonstrații și întreceri sportive și continuă cu spectacole de balet și pentru copii. Seara, de la ora 19:00, pe scena amenajată în Parcul Central din Căianu Mic vor urca DJ Sergio, Andrada Bârsăuan, Andrei Bănuță, Ruby și Puya. Seara se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Luni, 5 iunie, în cea de-a doua zi de sărbătoare, vor avea loc evenimente dedicate publicului de toate vârstele. Ziua va începe cu slujbe religioase și va continua cu obiceiul tradițional „Înstruțatul Boului”. Programul continuă cu o festivitate de premiere a cuplurilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie, moment urmat de un spectacol folcloric susținut de interpreții de muzică populară Ionela Moruțan, Victoria și Bogdan Bizău, Oana Bozga Pintea și Marius Ciprian Pop.

Programul complet poate fi consultat mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *