Camera de Comerț lansează ”CCI Business Suport”, un program dedicat mediului antreprenorial

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud lansează, în premieră, un program suport destinat mediului antreprenorial și intitulat ”CCI Business Suport”.

CCI Business Suport este un program suport pentru afacerile de orice gen, propus de către Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud în colaborare cu Sorin Cordovan (Doctor finanțe-bănci, Expert fiscal, Practician în insolvență, Experiență relevantă în management financiar-bancar (peste 25 de ani), Expertiză în restructurare și dezvoltare business, Expertiză în procese integrate de business, sisteme de vânzări, negocieri de afaceri, procese de HR)”, precizează CCI Bistrița-Năsăud.

Potrivit instituției, pașii programului ”CCI Business Suport” sunt corelați astfel încât să integreze modificările legislative din domeniul fiscal, impactul și consecințele acestora asupra afacerilor, având ca obiectiv două direcții strategice: echilibrul și stabilitatea financiară a unui business pe parcursul anului 2024 și identificarea și gestionarea vulnerabilităților-parte a direcției de consultanță integrată a Programului de business

Formatul programului constă în workshop-uri și seminarii pe parcursul a 6 luni, atât față în față, cât și online. Acestea vor cuprinde subiecte precum:

  • Strategii optime de închidere financiară a anului 2023 – impact și consecințe;
  • RO E-factura – parte a unui sistem strategic cu impact pe termen lung;
  • Inspecția fiscală – perspective și gestionarea acestora. Impact și consecințe;
  • Optimizări fiscale – diferențe esențiale dintre impozitul pe venit și impozitul pe profit;
  • Dificultatea financiară – Ce este? Greșeli tipice, proceduri juridice, prevenirea falimentului;
  • Consultanță personalizată pe toată durata programului.

Conferința de lansare a programului “CCI Business Suport” va avea loc în data de 8 februarie, ora 14.00, la sediul Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, strada Petre Ispirescu, nr. 15A.

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere. Înscrierile se fac la nr. de tel.0733 900 204 sau pe email office@cciabn.ro și tot aici sunt disponibile și informații suplimentare despre program.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *