Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, moment special la retragerea din activitate a celui care a condus ani la rând compania Rombat, Ioan Repede

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud a găzduit, marți, un moment special dedicat celui care și-a petrecut mai mult de 40 de ani din viață muncind în cadrul companiei Rombat, fiind vorba despre Ioan Repede. În cadrul evenimentului, primarul municipiului Bistrița i-a înmânat fostului director al companiei Rombat o diplomă de excelență.

Alături de importanți antreprenori locali, l-am felicitat pe domnul Ioan Repede, cu prilejul retragerii de la conducerea Rombat, după decenii de succes în mediul industrial românesc. Cu această ocazie, i-am înmânat o diplomă de excelență din partea Primăriei Bistrița, ca o recunoaștere pentru prodigioasa activitate desfășurată în plan economic local, național și internațional. Ioan Repede rămâne un excepțional manager și un autentic creștin, un model pentru întreaga comunitate”, a declarat primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc.

Reamintim că producătorul de acumulatori auto Rombat din Bistriţa a anunţat că, începând cu data de 15 februarie 2021, directorul general Ioan Repede a decis să se pensioneze, după o perioadă de peste 41 de ani petrecută doar în cadrul companiei. Începând cu aceeași dată, noul CEO al Rombat este Alin Ioaneș.

Compania bistrițeană Rombat este cel mai mare producător de baterii auto din România și are peste 700 de angajați. Rombat este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea producător de pe piața de baterii din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

ACTUALIZARE

Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud a transmis un comunicat de presă în urma evenimentului organizat, pe care îl redăm integral:

În semn de recunoaștere pentru conducerea remarcabilă a ROMBAT SA și a programelor sale inovatoare de cercetare și dezvoltare a produselor pentru dezvoltare tehnologică și protecția mediului cât și pentru implicare socială, Camera de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud a organizat un eveniment special, onorând cei peste 30 de ani de colaborare cu domnul Ioan Repede- director general ROMBAT SA.

Într-o atmosferă caldă, Colegiul de Conducere al CCIBN a onorat activitatea domnului Ioan Repede – director general ROMBAT SA pentru aportul adus la dezvoltarea economică și socială, de-a lungul a 41 de ani de activitate, aport recunoscut si prin titlurile de cetățean de onoare al orașului și al județului nostru.

Domnul Președinte Vasile BAR a elogiat activitatea domnului Ioan Repede care se retrage anul acesta din funcția de director general al Rombat SA, rămânând însă să ghideze echipa managerială din poziția de administrator.

La eveniment au participat Primarul municipiului Bistrița, dl. Ioan Turc, Președintele Consiliului Județean dl. Emil-Radu Moldovan, Președintele Camerei de Comerț și Industrie Bistrița-Năsăud, dl. Iugan – din partea UGIR 1903, precum și dl. Alin Ioanes, actualul director general ROMBAT SA. Toți cei invitați au avut discursuri emoționante privind activitatea domnului Ioan Repede nu doar ca un excelent antreprenor dar și ca un excelent cetățean care s-a implicat, personal, în proiecte sociale, unul dintre acestea fiind edificarea Liceului LOGOS.

Totodată a fost amintită și implicarea ROMBAT SA , condusă de dl. Ioan Repede în viața sportivă a județului făcând prin aceasta județul nostru mai vizibil atât la nivel național cât și la nivel european.

Domnul Alin Ioanes a mulțumit domnului Ioan Repede pentru modul în care a fost primit în familia ROMBAT, pentru sfaturi și pentru susținere.

Într-un discurs emoționant, dl. Ioan Repede a mulțumit tuturor pentru sprijin, a mulțumit în primul rând soției sale, prezentă la acest eveniment, colegilor, angajaților săi, organizațiilor cu care a colaboratde-a lungul timpului pentru oportunitățile create împreună cu care a reușit să ridice brandul ROMBAT.

Cu inima deschisă de a împărtăși experiența de o viață și cu dorința de a continua munca începută, oferindu-și sprijinul tuturor colegilor în continuare, predă ștafeta domnului Alin Ioanes, cu care a început transferul de competențe într-o colaborare foarte bună, dorind ca ROMBAT să urce pe culmi și mai înalte.

O viață pusă în slujba comunității a fost ideea care s-a desprins din discursurile participanților.

Vă mulțumim, Domnule Ioan Repede, pentru că ați fost, sunteți și veți fi un exemplu pentru antreprenorii mai tineri, pentru că vă implicați în viața cetății și pentru că vă pasă de educația tinerei generații! Mult succes în continuare!

Președinte CCI BN, VASILE BAR

error: Content is protected !!