Campania ”Crăciunul solidarității” continuă la Bistrița. Donații se pot face până în 20 decembrie

În preajma sărbătorilor de iarnă, Primăria Bistrița organizează încă o campanie umanitară dedicată persoanelor vulnerabile sau cu posibilități materiale reduse: Crăciunul solidarității.

Centrul de donații, amenajat la sediul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Bistrița, strada Constantin Dobrogeanu Gherea, nr. 15, este deschis până în 20 decembrie, între orele 08.00 și 16.00. Societăți comerciale, dar și persoane fizice vor putea aduce aici alimente neperisabile (conserve, dulciuri, ulei, zahăr, făină etc.), îmbrăcăminte, încălțăminte, pături (produse noi), ce urmează a fi oferite celor aflați în nevoie în prag de sărbători.

Dar din dar se face Rai! Contăm și în acest an pe generozitatea și implicarea comunității bistrițene, fiind vorba deja de a treia ediție a campaniei!”, a transmis primarul Ioan Turc.

Campania ”Crăciunul Solidarității” se află la cea de-a treia ediție. Prima ediție a avut loc în anul 2021, atunci fiind pregătite circa 600 de pachete pentru persoanele aflate în dificultate. De asemenea, alte 350 de pachete au fost pregătite pentru persoanele nevoiașe în urma ediției de anul trecut a campaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *