Campanie gratuită de colectare a deșeurilor vegetale la Bistrița, în weekend

O campanie gratuită de colectare a deșeurilor vegetale va avea loc la Bistrița, în zilele de 24 și 25 februarie, informează Poliția Locală.

Polițiștii locali cu atribuții în domeniul protecției mediului, în urma monitorizării platformelor publice de colectare, au sesizat volumul mare de deșeuri vegetale rezultate din activitățile de toaletare a pomilor, activitate predominantă pentru aceasta perioadă. Ca urmare a acestui fapt, municipalitatea, în colaborare cu operatorul de servicii de salubritate, va organiza în zilele de 24 și 25 februarie (sâmbătă și duminică), o campanie gratuită de colectare a deșeurilor din grădini și deșeuri organice provenite din toaletarea pomilor, arbuștilor, cele rezultate în urma ajustării gardului viu, frunze, etc. pe raza municipiului Bistrița și a localităților componente”, a transmis Poliția Locală.

Pentru cetățenii care locuiesc la case, deșeurile vegetale se vor ridica în baza unei solicitări telefonice la numărul de telefon 0263 239 376 (dispeceratul Poliției Locale) sau 0263 239 552 / 0263 944 (SUPERCOM SA).

În cazul cetățenilor care locuiesc la bloc, acestea vor fi ridicate direct de pe platformele publice unde sunt colectate în mod uzual deșeurile, tot în baza unei solicitări telefonice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *