Carambol pe DN 17. Patru mașini au fost implicate în accident, însă nu au existat victime

Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme s-a petrecut în această dimineață, în jurul orei 06:30, pe DN 17, pe raza localității Podirei.

Accidentul s-a produs după ce un șofer de 23 de ani din Iași, care circula în direcția Beclean – Bistrița a adormit la volan, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu platforma unei autoutilitare, ulterior lovind și un microbuz. O a patra mașină a fost accidentată de elemente de caroserie ricoșate în urma impactului de la celelalte autovehicule.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud, Diana Pintea, ”un tânăr de 23 de ani din județul Iași, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, la intrare în localitatea Podirei, pe direcția de deplasare Beclean –Bistrița, a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o platformă tractată de o autoutilitară. Ulterior a colizionat și cu un microbuz, fiind proiectat într-un parapet. În accident au fost implicate patru autoturisme, cea de-a patra mașină fiind avariată doar de elementele de caroserie ricoșate de la celelalte autoturisme. Nu au fost persoane rănite, doar pagube materiale”.

Astfel, în total, patru autoturisme au fost implicate în accidentul care din fericire nu s-a soldat cu persoane rănite. Deși au fost 17 persoane în cele patru autovehicule implicate în accident, niciuna nu a suferit răni grave.

Toți șoferii implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Potrivit polițiștilor, șoferul de 23 de ani din Iași, vinovat de producerea accidentului va fi sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

error: Content is protected !!