Care este starea de sănătate a persoanelor rănite în accidentul de tractor de la Salva

Două persoane au fost rănite într-un accident de tractor produs miercuri după-amiază în localitatea Salva. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Bistrița și au rămas internate pentru a beneficia de tratament și îngrijiri medicale.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița, Camelia Strungari, una dintre victime este o femeie de 40 de ani, din Salva. Aceasta a suferit un traumatism craniocerebral, traumatism craniofacial, fracturi la nivelul oaselor feței, de coloană vertebrală și costale, multiple plăgi și contuzii.

Cea de-a doua victimă a accidentului este un bărbat de 65 de ani, din Runcu Salvei, care prezintă traumatism craniocerebral, traumatism craniofacial, contuzie hepatică și contuzii la nivelul membrelor superioare și inferioare, multiple plăgi și excoriații.

”Ambele persoane au rămas internate la Secția Chirurgie generală, unde primesc îngrijiri și tratament specific“, a declarat Camelia Strungari.

Accidentul a avut loc miercuri după-amiaza, polițiștii stabilind că bărbatul care conducea tractorul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta s-a ales cu dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!