Cătălin Bota intră-n cursa pentru Primăria Sângeorz-Băi! Diana Morar a venit la susținere și a vorbit de proiectul de 50 de MILIOANE de euro!

Lansarea candidaților PNL pentru funcția de primar și consilier local în Sîngeorz Băi a adunat aproximativ 200 de oameni. Primarul orașului Sângeorz-Băi, oraș recunoscut ca și stațiune balneoclimaterică, și-a exprimat intenția de a continua conducerea acestei administrații.

Cătălin Bota , a fost desemnat primar interimar în urmă cu 3 ani și este determinat “să realizeze și mai multe“ pentru comunitatea lui în următorul mandat ca primar titular. Sângeorz-Băi a intrat în cursa proiectelor naționale prin care se alocă fonduri pentru fiecare proiect câștigător ca stațiune de interes național. 

Sângeorz-Băi nu este în prezent stațiune de interes național, dar prin acest proiect va deveni. Pentru a atinge acest statut, se va construi un centru de tratament, bazat pe resursele naturale existente (izvoare și baze de recuperare).

Proiectul însumează 52 milioane euro, fonduri asigurate din bugetul guvernamental, derulat prin Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.

La eveniment au fost prezenți: viitorul președinte al Consiliului Județean, Robert Sighiartău, Secretar de Stat în Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Terente Ciui , cât și alți primari liberali, candidați la funcția de primar, consilieri județeni și consilieri locali.

Haideți să dezvoltăm împreună Sângeorz-Băi , începând cu prezența la vot  pe data de 9 iunie!” – a transmis Diana Morar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Content is protected !!